Najboljši Hrvaški kickbokser Andrej Kedveš se pomeri z znanim Slovenskim borcem Sašom Vorkapićem na Golden Fight 4!

Seznam borcev na prireditvi Golden Fight 4 postaja vse večji in boljši, zdaj pa so objavili, da bo glavna kickboksarska borba večera, po njihovih besedah. Nastopil bo eden izmed najboljših hrvaških kickbokserjev Andrej Kedveš, ki se bo pomeril z že znanim tekmecem, slovenskim borce Sašom Vorkapićem.

Kedveš je nazadnje nastopil na prireditvi Glory Collison 5. Takrat je sodeloval v prvi borbi večera, ki jo pomnimo po tem, da je Antonio Plazibat neuspešno napadel začasni pas težke kategorije. Kedveš se je takrat boril proti Mareksu Pelcisu in slavil s soglasno odločitvijo sodnikov.

Vorkapić se večinoma posveča tajskemu boksu in ima številne medalje s evropskih in svetovnih pokalov ter prvenstev. Kot navajajo iz organizacije, je uspešen, izkušen in atraktiven borec, vendar mu proti Kedvešu ne bo lahka naloga.

Vabimo vse ljubitelje borilnih veščin na Golden Fight 4, ki bo potekal 6. aprila v zagrebški Ciboni (Košarkarski center Dražen Petrović), da podprete oba naša borca in edina Slovenska predstavnika: Bojano Šebenik in Sašota Vorkapić

Zagotovi si svojo vstopnico tukaj!

Deli naprej:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Prijavi se na e-novice

Prijavi se na naše spletne novice za nove informacije, treninge in novice o naših borcih!